Preturi apartamente

Preturi

Cand vrei sa cumperi o locuinta, prima intrebare care iti vine in minte este "Cat costa un apartament?". In Militari Residence am construit cu grija pentru calitate si cu respect pentru bugetul tau. Am facut tot posibilul sa iti oferim o locuinta confortabila, cu spatii atent compartimentate pentru o folosire eficienta, cu finisaje de calitate pentru un confort ridicat, la preturi accesibile.

Ansamblul rezidential Militari Residence va ofera spre vanzare:

  • Garsoniere - cu suprafete intre 36 si 42 mp, cu preturide la 38.700 Euro, cu TVA 5% inclus, conform legilor in vigoare.
  • Apartamente cu 2 camere - cu suprafete intre 46 si 60 mp, cu preturi de la 48.300 Euro, cu TVA 5% inclus, conform legilor in vigoare.
  • Apartamente cu 3 camere - cu suprafete intre 61 si 69 mp, cu preturi de la 64.050 Euro, cu TVA 5% inclus, conform legilor in vigoare.
Acceptam toate tipurile de credit: Prima Casa, ipotecar si lucram cu toate bancile comerciale din Romania. Pentru plata cash, oferim reducere de 50 euro/mp. Nu exista niciun fel de comisioane si costuri ascunse. Oferim consultanta gratuita pentru intocmirea dosarului bancar.

Pentru fiecare cumparator recomandat, oferim comision de 1% din valoarea tranzactiei.

Diferentele de pret in cadrul aceleiasi categorii de locuinte sunt date de suprafata si de amplasarea pe etaj. Pentru a va ajuta sa faceti cea mai potrivita alegere, va rugam sa contactati Departamentul de vanzari directe!

Apartamente si garsoniere de vanzare

Click pe apartamentul dorit. Pentru detalii suplimentare acceseaza sectiunea 'Planuri apartamente'
GARSONIERE


Apartamente 2 camere
Apartamente 3 camere

Banci partenere

Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients
Clients


Parteneri