apartamente noi bucuresti
Facebook MilitariResidence

Despre Militari Residence

Situat in partea de vest a Bucurestiului, Militari Residence este cel mai mare proiect imobiliar din zona si intruneste toate criteriile necesare pentru a oferi rezidentilor sai un grad sporit de confort.
 
Amplasarea intr-o zona rezidentiala noua, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun, inclusiv metrou, infrastructura completa, drumurile asfaltate, vecinatatea cu centre comerciale importante, facilitatile oferite in cadrul complexului  sunt tot atatea motive pentru care sa va indreptati atentia catre Militari Residence atunci cand sunteti in cautarea unei locuinte noi.
 
Inca de la inceput, am gandit acest proiect ca pe un micro-oras in interiorul caruia locuitorii pot beneficia de toate avantajele unui stil de viata modern si activ. Am vrut sa construim nu doar garsoniere si apartamente de vanzare, ci am vrut sa simti ca o locuinta noua poate insemna si un inceput de viata noua.
 
Spatii verzi, parcuri, locuri de joaca, cresa, gradinita, scoala cu clasele 0-IV, toate au fost gandite pentru ca tu sa iti stii copilul in siguranta.
Piscine interioare si exterioare, terase si restaurante, club SPA, Centru Wellness: am incercat sa iti oferim posibilitatea de a-ti petrece timpul liber impreuna cu familia sau prietenii intr-un mod cat mai placut.
 

Cladirile ce respecta cele mai inalte standarde europene de siguranta si confort, finisajele de calitate, atentia la cele mai mici detalii, planurile pentru dezvoltarea viitoare a ansamblului rezidential sunt dovezi ale angajamentului nostru permanent fata de locuitorii din Militari Residence.