Complex Rezidential Militari Residence

Apartamente noi in Bucuresti

© Militari Residence 11 iulie, 2017

Considerat (si pe buna dreptate) motorul economic, cultural si politic al Romaniei orasul Bucuresti este pe de alta parte cel mai important pilon al pietei imobiliare romanesti. Asa cum reiese din numeroase studii orice schimbare in dinamica pietei imobiliare incepe in Bucuresti.

Mai mult

Garsoniera dubla sau 2 camere ieftine?

© Militari Residence1 august, 2017

Exista o tendinta clara in ultima vreme in piata imobiliara, cu precadere in randul tinerilor, care consta in achizitionarea unui imobil reprezentand fie 2 camere ieftine, fie garsoniera dubla. Cererea mare pentru ambele variante are la baza doua criterii clare: satisfacerea nevoii de spatiu si comfort siincadrarea intr-un buget care sa-ti permita un inceput de viata noua.

Mai mult

Trei camere - Prima Casa

© Militari Residence august 15, 2017

Care sunt preferintele romanilor legate de achizitionarea unui apartament prin programul prima casa? Conform ultimelor analize se pare ca familiile tinere , si-au schimbat parerile legate de numarul de camere pe care si le doresc in momentul achizitionarii unui apartament .

Mai mult

Garsoniere Militari Residence

© Militari Residence 22 august, 2017

Vara asta se poarta ofertele pentru garsoniere de vanzare in Militari Residence! Cel mai mare dezvoltator imobiliar din vestul Bucurestiului ofera spre vanzare garsoniere in Bucuresti in cele mai avantajoase conditii de pe piata. Garsonierele sunt livrate la cheie, in termen de 2 saptamani de la alegerea finisajelor.

Mai mult

Vanzari garsoniere Militari Residence: investitie sigura

© Militari Residence august 28, 2015

In cadrul unui studiu privind tendintele pe piata imobiliara in 2015, mai multi consultanti imobiliari au afirmat ca preturile locuintelor din Bucuresti si-au pastrat tendinta din ultimii 2 ani, inregistrandu-se oscilatii de plus/minus 1%-3%, un procent nesemnificativ raportat la nivelul unui an.

Mai mult